Zapraszam na bezpłatny kurs pt.
"Sekrety sztuki gotowania"





Ważne! Sprawdź jak pokonać rotawirusa




Na półkach księgarskich raz po raz pojawia się coraz to nowa książka traktująca o sporządzaniu potraw, wypieku ciast, wykonywaniu przeworów itp. Książki te podają dużo szczegółowych przepisów, tak że każdy zainteresowany powinien nauczyć się gotować. Traktują one często czytelnika jak doświadczonego kucharza. Aby jednak wykonać potrawę, nie wystarczy tylko sama recepta. Są jeszcze "sposoby", których książki z reguły nie podają, a których uczy dopiero wieloletnie doświadczenie. Umiejętności te można zdobywać samemu, gdyż przez doświadczenie dochodzi się do wprawy jest to tylko kwestia czasu. Aby jednak ułatwić Czytelnikowi to dochodzenie do wprawy, proponujemy opracowane przez nas gotowe wskazówki, rady, recepty, pojęcia itp., które mają być "skrótami" na drodze zbierania doświadczeń kulinarnych.

Kurs zapewne przyda się każdemu nie tylko tym niedoświadczonym kucharzom ale i mistrzom w kuchni, zawiera bowiem duży zbiór dobrych rad pozwalających uniknąć nie tylko tych mniejszych ale i większych potknięć w kuchni dotyczących wszystkich znanych i tych mniej znanych potraw.

Podczas przygotowania kursu oparłam się na własnym doświadczeniu, zapiskach przekazywanych z pokolenia na pokolenie, jak również sięgnęłam do tzw. sekretów babuni zawartych w starych ksiażkach, poradnikach, czasopismach dla kobiet itp. Część infornacji wyłoniona została ze współczesnych książek kucharskich i kulinarnych.

W kursie znajdziecie Państwo porady umożliwiające kupowanie, przechowywanie poszczególnych produktów spożywczych, poczynając od owoców, warzyw, poprzez jaja, mleko, mięsa, ryby, drób i dziczyznę, a na pieczywie, ciastkach i napojach kończąc. Niewielką część poświęciliśmy na zapoznanie Państwa z mniej ważnymi, ale ciekawymi zagadnieniami związanymi z urządzeniami kuchennymi.


Zapraszam zatem do zapisania się na bezpłatny e-mailowy kurs gotowania.

Podaj imię:
Podaj e-mail:
Zapoznałem/am sie i zgadzam sie z regulaminem













stat4u © Copyright 2001. All rights reserved. Contact: JimWORLD Powered by Free Site Templates